HEIDI

Livet fortlöper förvånadsvärt enkelt med en valp på 12 veckor. Hon är fortsatt snäll och trygg, en lugn själ som mamma trodde var en gammhund. Hon växer så det knakar och ändrar utseende för varje dag.

Vi har kört stenhårt med miljöträning. Det viktigaste tycker jag är att hon ska bli trygg med oss, alla andra typet av människor i alla storlekar, hundar, miljöer, ljud – allt. Det har varit en hel del besök på stan då hon coolt suttit i min väska och halvsovit/spanat, åkt båt, träffat barn, uteserveringar, myggiga och snåriga skogen. Hon visar noll rädslor utan är bara hur cool som helst i allt. Jätteskön början, hoppas det fortsätter på samma bana.

Kloklippningen går fint

Tyvärr börjar hon nu vara lite för tung att gå omkring med på armen…

Bästa kompis Malte 2 dagar yngre. De fann sig med varann ganska snabbt och Heidi gjorde tydligt att det är hon som bestämmer. Herregud vad de busar med varann!

Min för evigt bebis Siri blev plötsligt gammal bredvid Heidi. 13 år, så ja hon räknas väl som tant…

Kul att Heidi och Siri har typ samma teckning <3

Malte och Heidi på Budhas

Favoritsovställningen halvvägs ut från korgen

Älsklingar!!!

Givetvis har hon gjort sig hemmastadd i vanen

Livet med den här söta individen är alltså fantastiskt. Lite så jag visualiserade om att ha det och som jag velat ha med tidigare hundar – inga problem att ha hunden med sig överallt vare sig det är en lång skogstur (även om sånt för vänta) eller en afterwork på en uteservering. Hon ska tycka att det är kul och odramatiskt att vara med oss jämt. Samtidigt ska hon också vara trygg i att kunna vara ensam hemma och ja, det lilla hon fått uppleva det har såklart också varit helt odramatiskt. Och stoppar man in henne i buren somnar hon direkt och mår som en prinsessa! Låter nästan för bra för att vara sant och lite så känns det vissa dagar, jag njuter av varje dag och förväntar mig nästan att det kommet komma bakslag… Men då har vi i alla fall en fin grund.

Att vädret sen varit så magiskt att man typ glömt hur svensk sommar brukar vara har ju också varit härligt. Hoppas det fortsätter någorlunda.

Nu har jag dessutom anmält oss till en valpkurs som startar i augusti. Så spännande!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *