GBGFTW

Jag har blivit överraskad deluxe. Igen. Med en resa till Göteborg. Min hemstad där jag vuxit upp men inte besökt på 2 år. Hockeyhelg på hotell. Så jävla kul. En liten present i förskott inför min födelsedag. Rekordtidig present.

Vi klev av vid Korsvägen och promenerade till Gothia Towers för att checka in. Men där säger de ”Ja ni ska ju bo på Upper house så ni får åka upp till 25:e våningen” okej… Mr M hade slagit på den stora trumman. 5-stjärnigt spahotell med extra allt.

Dagen bestod av ett kärt återseende med en betydelsefull person jag inte träffat på 13 år. Så himla himla bra och fantastiskt att jag fick träffa henne igen. Jag som genom åren till och med funderat på om hon levat <3

På kvällen åt vi middag på Teos. Min bästa restaurang och stammishak. Han blev glad att se oss. Utsökt pasta.

Lördag. Spa och hockey. Bada i utomhuspoolen som hänger utanpå 19:e våningen. Helt i glas. Upplevelse. Hockeyn gick ju åt helvete men det är så det är ibland. Utsökt middag på Familjen sen hem och spaa igen.

Söndag. Spaa och njuta deluxe av frukosten.

Sen spatserade vi runt i stan. Träffa vänner. Allt är sig likt men ändå inte. Känner inte samma kärlek för Göteborg längre. Ångrar inte min flytt. Jag trivs bra här uppe. På landet med min bästa person i livet. Visst är det fint att åka dit på besök. Men jag vill inte bo där.

Men det var en underbar helg. Helt fantastiskt faktiskt. Det kommer jag leva på länge. Nu åter till studentlivet och äta bönor och sånt där <3

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *