SÅPBAD

Jag råkade glömma (!!?!) vattna sticklingarna så de har tagit lite stryk, framförallt Electric lime under plasten som jag tvivlar enormt på. Dessutom har jorden fått mögel på sig så jag måste hur som helst plantera om dem…

Men ärligt talat, såvida man inte gör som mig så är det ju superlätt. Titta toppskottet nedan nedan som jag nöp av för ca 2v sen, satte i en glasvas på handfatet på toan:

Vackert. Den får nog stå minst en månad till för jag föredrar att den är välrotad innan jag jordar den, i synnerhet den här tiden på året. Inbillar jag mig i alla fall.

Här är skillnad på mina China rose från juni till idag:

Undra hur de ser ut i juni nästa år? Om de ens överlever vintern!

Jag ska nog sålla ut lite blommor, typ överflödet av skuggväxter som tycker det är för ljust och jävligt här. När vi flyttade hit blev jag så lyrisk över att kunna ha blommor så det blev lite för mycket, man ska ju ha plats för dem också… Så ett par stycken ska få åka på komposten så kanske jag inte glömmer bort att vattna de bästa jag har, typ palettbäbisarna. Haha.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *