PALETT

Jag har ju lyckats få på mig ytterligare två paletter. En Red head och en Salmon Plumes.

I övrigt mår familjen ok. Lite spinn men de verkar inte såå tärda av det. Har ju inte gett dem all min kärlek jag kunnat under sommaren tyvärr, så jag ska ge mig fan på att få bort det nu. Sen hoppas att alla överlever vår mörka vinter. Mina China rose är rätt bleka och tråkiga i färgen så jag lägger tilltron till nästa år.

Min absoluta favorit är ju den sista Black Prince. Galet vackra färger.

Matchar sallad och örter från pallkragarna, hehe…

Jag köpte ett gäng skott av Monstera Monkey mask av en gullig tjej som skickade med fler skott än vad jag betalat för samt två paletter. Jag har inte småvaser och krukor nog snart, haha.

Men satan vad kul det är ändå med dessa små liven. Är så oförklarligt glad över att äntligen bo så att mitt växtintresse verkligen kan blomma ut, hehehe.

Den här godingen plockade jag hem från Bi’s blommor på Ica Teg. Vackra vackra Dahlia. Och fina vallmokapslar som är användbara även i torkat format. De röda bladen var ju fina även de, dessvärre slokade de dag 2.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *