12

Glassbonden idag. Ett växlande väder. Pisskallt och kokhett om vartannat. Sommaren 2019, kom igen nån gång. På riktigt då, utan att luras.

Detta är lycka. Vår första miniminigurka. Har växt detta typ idag, eller lyckades jag bara missa det igår!? Sån lycka!

Jag har fallit hårt för allt rostigt skit man kan ha i trädgården. Mitt senaste kap är denna stora fjäril från Blå eld i Tavelsjö. Ett fint ställe!

Vi hann in en svängom på Rödå antik. Ett sällskap på två damer och två herrar 70+ bedyrade hur fint allt var. Och vilken lycka för två unga tjejer som oss att komma dit och handla om man behöver nåt!

– Ja tyck he då va alldeles för dyrt hänna, bedyrade jag med hjärtat i halsgropen. Men si de tyckte inte dom. För he va kvalitet på grejen. Kändes som att jag med mina 29 jordsnurr gått på betydligt mer loppis- och antikaffärer än dem för att kunna veta att priserna var svindlande. Måste ju vara dyra lokalhyror i Rödåsel. Skämt åsido.

Vi har spenderat kvällen såhär. Grilla, kvällssol, rödvin. Som en semesterkväll ska vara.

Men det bästa ändå att ta kvällsprommisen här. I sen kvällssol som man försöker omfamna så mycket det bara går, för rätt vad det är har vi kolsvarta vintern. Hjälp att vi bor på detta vackra ställe.

Dessa två är ju betydligt sötare än studenterna till grannar vi hade på Ålidhöjd.

Magiskt magiskt magiskt att bo såhär.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *