THE AMERICAN DREAM

Ja, vart ska jag börja. Haha. Vad jag aldrig någonsin nämnt något om detta, bara gjort några små vinkar kring det… jag har så många sparade utkast kring detta som jag författat, alla mina tankar från början till slut. Längtat oerhört efter att få berätta för hela världen om min dröm som håller på att uppfyllas, men det blev inte riktigt som jag tänkt mig.

Jag har alltid velat åka till USA och för snart 1 år sedan klev jag in på Study Abroads kontor och startade ansökningsprocessen. Faktiskt jäkligt enkelt. Skulle egentligen åka nu i augusti men av någon anledning bestämde jag mig för att skjuta upp det till vårterminen. Men så kom mailet igår, det tråkiga mailet som ungefär en nål i en ballong, alla känslor och tankar bara pff… adios.

Skolan jag skulle gå på har bestämt att just från nästa vårterminen 2013 kommer de inte ta emot några utländska studenter och i framtiden kommer de även ha ett begränsat antal, eftersom de haft problem med att täcka upp kurser för oss invandrare, vilket jag delvis varit medveten om…

Jag har som sagt aldrig någonsin skrivit om detta men jag läser USA-bloggar dagligen, känns inte som jag gör annat, läser på och väntar och planerar och skulle snart börja söka stipendier och åka och göra ett test i Malmö som är nödvändigt för att börja på skolan… jag har alltid velat och det har alltid varit mitt mål, såpass mycket att jag då aldrig skrivit nåt om det, men jahapp.

Chansen FINNS givetvis i framtiden men jag är verkligen en människa som ser att det är en mening med allt. Vad meningen med detta är vet jag inte, men att först skjuta upp ansökan till nästa vår och just DÅ kommer de inte ta emot några studenter från utlandet. Det kanske är meningen att jag ska vänta med att börja plugga där, det kanske är meningen att jag ska gå på en annan skola kanske i en annan stad eller ett annat land. Det finns ju några tusen att välja på, men jag var helt inställd på att det var just DÄR jag skulle gå. Det kanske inte är den där satans masters degree i journalistik jag ska få utan nåt helt annat, jag kanske inte ens SKA plugga.

Någon mening är det och den kommer jag hitta men just nu känns det bara som jahopp. Självklart är jag ledsen eftersom det är något jag velat göra i så otroligt många år och nu har jag varit så sjukt nära och ni ska veta att jag verkligen väntat på att få publicera alla de där jävla utkasten jag skrivit kring ansökningsprocess, att flytta, allt kring jag och mitt älskade USA… men samtidigt försöker jag inte tänka på det så, utan ser att det kommer lösa sig och en vacker dag kommer jag tänka att det var bra att detta hände. Tiden får utvisa vad som sker!

Sååå Santa Monica och Los Angeles, vi ses inte om ett år, kanske ses vi i framtiden eller så ses vi aldrig…

1 kommentar

Under Tankar

En kommentar till THE AMERICAN DREAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *