KONY 2012

Läs detta och skapa er en uppfattning sen: http://ilto.wordpress.com/2006/11/02/the-visible-problem-with-invisible-children/
För er som inte pallar läsa på engelska: http://www.hannafriden.com/politik-samhalle/sluta-sprid-konyfilmen-invisible-children-bakom-filmen-gar-inte-att-lita-pa/

Jag säger inte att något är rätt eller fel, det går att se ur så jävla många olika perspektiv och jag personligen är alldeles snurrig av allas åsikter och jag vet inte ens om jag orkar ta något ställningstagande. Men man ska inte göra som jag först gjorde och vara för snabb med att hylla saker till skyarna… men som sagt. Det går att se ur så många olika vinklar. Hur ser du?

1 kommentar

Under Tankar

En kommentar till KONY 2012

  1. mee

    Bättre sent än aldrig att få tag på honom, men vet du varför detta blev ”känt” just nu ?? Läs i denna blogg så för du veta: http://verbavolantscriptamanent.blogg.se/2012/march/i-support-the-idea-of-arresting-joseph-kony.html#comment hon skriver as bra ! Men det finns jättemånga sånna människor på vår jord, kolla bara vad som händer i Syrien, knappt 1% av det som händer kommer på media. Där knivhuggs barn och de misshandlas på ett vidrigt sätt ! Men jag håller med att man måste få tag på Kony så fort som möjligt, och alla människor som honom, fy vilka vidriga folk det finns på denna jord =( Sen en till fråga: Varför gör inte USA något när israel dödar barn i Palestina ? Typiskt USA att leka hjälte när de vill ha något !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *