NO REGRETS

Hittade en artikel om vad gamla personer på dödsbädden ångrar mest. Den lyder;

1. Uppfyllt sina drömmar, istället för att lyssna på andra
2. Inte jobbat så hårt
3. Vågat säga ifrån
4. Haft bättre kontakt med vännerna
5. Tillåtit dig själv att vara gladare

Det är dumt att vi hela livet ska gå igenom så mycket besvär och sedan ångra oss när det är dags att säga farväl till jordelivet. Så förbannat onödigt. Bortkastad tid. Vi lever bara ett liv och det går inte göra om och göra rätt eller skjuta upp saker och ting. Så ta lärdom av de gamla och slipp ångra såna saker den dag det är dags för dig. Lev! Gör det du vill och det som gör dig glad. Låt inte någon annan hindra dig att uppfylla dina drömmar. Min värsta mardröm är att stå där om 30 år och undra vad jag gjorde med min ungdom, därför håller jag sakta men säkert på att göra allt det där jag vill göra… Man ska passa på medan man kan, du har en chans och du är den ende som kan styra över dina val och handlingar i livet. Gör något värdefullt av det. Skriv en bucketlist och se till att bocka av grejerna du skriver upp. Var inte rädd, du har ingenting att förlora. Oroa dig inte, skäms inte, bry dig inte om vad andra har för knäppa åsikter. Lev

Lämna en kommentar

Under Tankar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *