THE BUTTERFLY EFFECT

”I hela mitt liv har jag följt mina drömmar och aldrig gett upp hoppet, jag har nått många av de drömmar jag haft. Jag vill skapa ett smycke där du kan bära med dig din ”dröm”. Man kan nämligen ta av korken på fjärilenskroppen och viska eller skriva sin dröm på en liten lapp och sedan bära den med sig. Och jag lovar er att det funkar, med hjälp av att afirmera sina drömmar på framtiden kommer de en vacker dag slå in. Fjärilen finns i silver och guld med ljus vit eller ljus rosa swarowski kristall. Ni kan beställa smycket från och med imorgon på min nya Webshop som kommer finnas här på bloggen. Där kommer ni oxå kunna beställa mina litografier. Smycket kostar 795 kr! Och är förgyllt med silver eller guld.Jag har döpt det till Butterfly Messengers för att fjärilen som tecken betytt otroligt mycket för mig, det är en symbol för nytt liv och frihet.Jag hoppas ni kommer gilla det…”

Carolina sätter ord och form på det där, så bra… jag älskar fjärilar och vad de står för även om det är mer än helheten av allt vad innebörder säger. Frihet, liv, lycka, kreativitet, drömmar, harmoni, själen..  Fjärilar är vackra, graciösa och underbara, älskar fjärilar. Jag tycker om att de inte bara är perfekta utan visar att allt har en skönhet. Visar en oundviklig och icke traumatisk förändring genom att förändras så vansinnigt från puppa till fjäril. De är flyktsamma och väldigt fragile. Svåra att fånga, ännu svårare att hålla sig kvar vid. Svåra att se helheten av men fria att välja vart de ska välja att flyga.. flyger sin egna väg och följer sin instinkt och vilja. Samt att de älskar blommor… och är så vansinnigt fascinerande i hela sitt sätt och utseende precis som jag beskrev. Trollbindande.

Men i korta drag att de är positiva skapelser precis det som Carolina nu skapat i ett smycke.

 Jag vill ha en guld med vit sten. Puss

Lämna en kommentar

Under Tankar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *