OPTIMISTIC

Finns det något skönare än att sätta bollar i rullning? När jag visualiserar min framtid ser jag inga grusiga gångar att slå upp sina knän på ens, det är bara en stor blomsteräng att rulla sig på i glädje. Man kanske ska vara förberedd på det värsta… men i nuläget har jag ingen backupplan, det är win or try again som gäller. En bra inställning och tankar om framtiden är guld värt.

Myst med Stella och köpt en ny soffa idag. När vi kånkade ut den gamla möter vi en granne som med förvånade ögon utbrister; ”men ni ska väl inte flytta?!?!?”. Gulligt. Är inte de enda som trivs med grannarna, tydligen! Som tur är var det bara en del av inredningen som skulle bytas ut. I helgen blir det jobb, städ och pill i lägenheten. Kalas på tisdag och då tänkte jag ha mer ordning än vad jag någonsin haft tidigare!

Hopp i säng, upp tidigt och shoppa innan arbetshelgen börjar i morgon. Adios.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *