Citat för tatuering

För snart 2.5 år sedan skrev jag ett inlägg där jag ville ha tips om fina texter/citat som man kan pryda sin kropp med. I form av tatueringar, alltså. Fortfarande får jag säkert 1 kommentar i veckan med tips, som antagligen kommer från folk som googlat och fått upp det inlägget. Roligt!! Så här sammanställer jag alla tips:

Amor vincit omnia – kärleken besegrar allt (latin)
You can only be free when you got nothing to loose
Sono la mia arte – jag är mitt eget konstverk (italienska)
Carpe diem – fånga dagen (latin)
Only God can judge me
Ab imo pectore – av hela mitt hjärta (latin)
Viam inveniam aut faciam – jag ska finna vägen eller skapa den (latin)
Ex animo – från hjärtat (latin?)
Pro memoria – för minnet (latin?)
Semper idem – alltid densamme (latin?)
Sumus quod sumus – vi är vilka vi är (latin?)
Manu propria – på egen hand (latin?)
Att existera är enkelt, för att leva krävs det mod dagligen
Live love laugh
Don’t be afraid to be great. Cause you are
Don’t judge me before you get to know me
No lies, just love
What dosen’t kill you makes you stronger
Life is a battlefield
Futurum nobis est – framtiden är vår (latin?)
Persona non grata (latin? Italienska?)
Alis grave nil (latin?)
Nothing is heavy to those who have wings
Pencez de moy, medeltidsfransk stavning av ”pensée de moi” som betyder tänk på mig/minns mig
Even though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil (bibelpsalm)
If love is delusion, fuck reality
A 18 carat fold wouldn’t fill the hole you left behind (till minne av tipsarens syster som gick bort i cancer)
Credere in chi sei – tro på den du är (italienska)
Love never fails
As long as there is air, you will find hope
Animus superstes – själs överlevare (latin)

Tack för alla tips och fortsätt tipsa!! Jätteskoj. Jag har redan några idéer med texter på lager men jag vill inte dela med mig av några av mina tatueringsplaner igen eftersom jag berättade min första idé för alla och helt plötsligt gick en kompis spontant och snodde den av mig… så då förstår ni :)

2 kommentarer

Under Allmänt

2 kommentarer till Citat för tatuering

  1. Vad konstigt! Jag har aldrig någonsin varit med om att det inte har funkat! Vad är ditt användarnamn?

  2. jag fick erbjudanden typ efter tre månader kanske… men man får bara då och då, inte så jätteofta, kanske var tredje månad ;P har man missat att rapportera eller inte är inne där så ofta tror jag att dom inte skickat åt en. du kan ju testa och gå in och ändra inställningar eller värva en person så brukar man till slut få hem ett paket =) men du mpåste alltid svara på inbjudningarna man får!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *