LÖRDAGKVÄLL

Vi åkte en sväng till inlandet, bara för att typ. Blivit byten av mygg i skogen, där jag hittade mängder av en av mina absoluta favoritblommor…

HJORTRONBLOMMOR!

Jacob fick sig äntligen en öring. Det förtjänade han!

Beundrat min systers gigantiska hängblomma i hennes köksfönster. Förra året var den betydligt, betydligt mindre. Jag har fått tre bebisar av den, hoppas åtminstone en tar sig! Vet inte namnet på den dock.

Bilfärden hem till Umeå ikväll var ju sinnessjuk. Alltså, jag blir jobbigt lyrisk över junikvällar och nätter. Det är MAGISKT. Min lycka över såna här fina kvällar är typ samma lycka som då Siri ser Jacob, minus att jag inte skriker lika högt. Men samma närhet till hjärtsnörpa. Av alla fina saker jag vet så är juninätter nog den finaste. Efter ovan nämnda två personer. Haha, menar person PLUS HUND. Siri är väl ingen person heller… Said no one ever…

Detta är alltså vid kl 22 samt kl 23!?!? Vänjer mig efter 29 år fortfarande inte. Blir lika i trasorna varenda år. Bildernas kvalitet visar dessutom på den enda dåliga sak med juni: mygg och knortinvasionen. En till dålig sak är ju att man har jobb och åtaganden och inte kan vara ledig och vaken hela nätterna och njuta till max. Men åja.

Det var fint att komma hem till lilla trädgården och upptäcka fina blommor som slagit ut. En helt bedårande akleja samt något jag misstänker kan vara någon typ av nejlika, men jag vet inte alls. Hur som helst en fin lördagkväll!

I morgon ska min kära sambo jobba så jag ska ha en maxad trädgårdsdag. Eftersom med mig från Lycksele fick jag med mig framförallt massa växter så nu ska växthuset fyllas!!!!

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *