PELARGON

Den första söndagen i trädgården. Den första av många vi njuter av meditativt arbete med att stapla sten, luckra upp jord, rensa ogräs, köra grästimmer, njuta i solen på vår uteplats.

Han la sten så att växthuset förhoppningsvis inte ska blåsa omkull. Pluspoäng för att det är fint också. Stenarna hittade vi lite varstans t ex i rabatterna. Förra hyresgäst gillade stenar. Inte jag, såvida det inte är en stenrabatt, vilket faktiskt finns nedanför köksfönstret redan.

Besökte Ekmans handelsträdgård lite snabbt. Blev lyrisk och hög av allt fint plus dofter. Fick med mig tre pelargoner med fantastiska bladverk. Äntligen kan jag ha pelargoner igen! Pelargoner i lerkruka kan vara nåt utav det bästa jag vet. Vill ha en miljon stycken. Tur vi har trädgård.

Leave a Comment

Filed under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *