TRETTONDAGSHELGE

I helgen har min storasyster hälsat på eftersom hon skulle lämna av sambon som prick nu är i USA och jobbar en månad. Skönt att ha största delen av familjen så nära att spontana besök blir enklare! Vi har varit på massa inredningsbutiker och ute med hundtjejerna.

Ätit god mat. Vi försöker äta vegetariskt så ofta som möjligt men jesus, hur gott med en perfekt tillagad oxfilé? 

Idag är jag ledig så mamma kom förbi, sen åt vi en lång frukost. Alla tjejerna med oss vid bordet, hehe… ni fattar varför jag ville ha ett bord med sex stolar.

En mysig helg var det. Det är så skönt med mitt schema på nya jobbet för i januari har jag t ex bara en enda helg. Ajöss med varannan helg-principen. Värdefullt att få tid över till så mycket annat, som att leva. Det kan ju vara en stor fördel tänker jag.

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *