MOTORVECKAN

 Jaha! Nu var Motorveckan 2016 slut och det kändes knappt som den hunnit börja. Det har minst sagt varit lugnt för min del, inga efterfester till klockan 6 på morgonen vilket mina vänner tyckte var väldigt mystiskt haha. Det kommer fler år. Jag har haft trevligt ändå :)

En höjdpunkt under veckan är definitivt Blue Way Cruising på onsdagen. Barockaas är hejare på att styra och ställa till en kanonrolig kväll!! En till av mina favoriter är Con cour de charme som inte bjöd på några stora överraskningar i år (med tanke på frieriet 2015) och såklart bara rent allmänt alla fina bilar, tjusiga klänningar och bra musik. Samt det helt underbart varma och fina vädret…

I morgon är det augusti och vi får tillträde till vår lägenhet (!) och jag har två veckor kvar på sommarjobbet innan ”semester”. Hoppas på många fina dagar att njuta av innan livet går in i ett nytt skede i slutet på augusti…

Leave a Comment

Filed under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *