FLYG

Förra veckan sa jag upp mig. Känns jättekonstigt eftersom det inte är pga otrivsel eller så. Utan bara för att jag ska göra något annat i livet. Visste inte ens hur jag skulle säga upp mig. Speciellt märkligt var det, då jag dessutom är tjänstledig. Visst kommer jag åka och ta ett sista hej då, men blir ändå en konstig känsla då jag inte är en i gänget längre då jag jobbade senast i oktober…

Det har gått upp och ner. Från timmis, till långvik och slutligen en fast anställning. Jag har lärt mig mycket. Mött medgång och tyvärr en del tråkigheter. Kommer sakna flera men inte alla. Ja, det är väl sådär med alla jobb! Man tar med sig en stooor ryggsäck som är bra att ha med sig i livet. Och omväxling förnöjer, vet ni…

Men.

I morse skrev jag kontrakt på ett nytt jobb! Det första och enda jag sökt. Så nu ska jag försöka jobba klart mitt sommarvik i Lse och skynda på med plugget så jag hinner ladda om batterierna till augusti :)))

1 Comment

Filed under Allmänt

One Response to FLYG

  1. Jenny

    Va äre för jobb? :D grattis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *