MIDSOMMAR

Jag hann få ett dygn i Ajaur. Åh, vad jag velat stanna längre. Njuta av denna fina by, familjen och sommarnätter. Ljusa sommarnätter är magiska, speciellt i Ajaur där jag spenderat många. Då ska vi inte börja tala om hur gott det doftar. Älskar sommaren och kan inte föreställa mig om vi stannat i Australien och missat detta!?


Byn har inte samma charm sen den asfalterades. Förut var den kallad ”byn mellan asfalten” eftersom det just det, var grusväg mellan skyltarna. Men ändå. Det kommer ju alltid vara Ajaur.

Idag hann jag plocka blommor och göra mig en krans. Så mysigt att gå runt i värmen på sommarängar och fylla famnen med fina, väldoftande blommor.

Det är inte första gången jag jobbar midsommar, men det är okej ändå. Finns ju många andra härliga tillfällen att ta tillvara på <3

Leave a Comment

Filed under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *