HI FUTURE


När jag var i yngte tonåren så brukade jag spendera midsommarafton i Ajaur med kusiner, tremeningar och annat löst folk. Det var årets absoluta höjdpunkt alla kategorier. Så hysteriskt roligt och mysigt vi hade runt midsommarhelgen. Nu är vi alla vuxna och flera (majoriteten av oss, ska tilläggas) har hunnit skaffa familjer och en hel skock med ungar. Jag har liite svårt att förstå att tiden sprungit iväg så. Det känns ju som nyss vi stal sprit och gömde i mossan som vi sedan drack på badstranden och trodde att iiingen visste nååånting. Jojävlar. 

Vad jag skulle säga med det är att jag nu ska fira en ”halv” midsommar i Ajaur och sen åka till stan och jobba hela helgen, vilket jag för några (läs: flera!) år sedan hade fått en mildare panikångestattack av. Tiden går, carpe that fucking diem mina vänner.

Idag har jag gjort något annat vuxet och vemodigt, men det tar vi en annan dag…

Leave a Comment

Filed under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *