HEM


Jag håller på med projekt foton. Dra åt helvete vilket projekt. Jag har tusentals foton varav många dubletter, suddiga foton och sånt som inte är värt att spara. Vad härligt de hade det, innan digitaliseringen. Då man omsorgsfullt valde ut motiv innan man tryckte på knappen.

Det känns lite surrealistiskt att vi varit i Sverige 2 månader nu. Har vi ens varit borta? Bodde vi i Australien och hade ett vardagsliv där? Hängde vi verkligen en månad på Sri Lanka? Det är alltid en konstig känsla att komma hem. Tre gånger har jag haft samma känsla. Skitkonstigt. Inget man kan sätta fingret på. Ni som vet, vet.

Svenska sommaren är ju ändå det bästa som finns. Trots mygginvasionen som väntar och att man inte kan leva life i flipflops, men ändå. Skriv upp det, svensk sommar klår exakt allt i hela världen!

Nu ska jag fortsätta med bildhelvetet. Målet är ett bildspel att visa för familj & vänner, samt två fysiska fotoböcker. Om några månader kanske jag är färdig…

Leave a Comment

Filed under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *