SOMMAR

Idag var första dagen jag kände att det är sommar. Har varit superspeedad hela eftermiddagen & kvällen och inte suttit stilla en sekund så beslöt mig för att ta en kvällspromenad till slut. Vill typ ut i skogen och vårskrika så jävla underbart som det var. Eller ja, sommarskrika. Den här tiden och en månad framåt i norrland är nog det bästa man någonsin kan uppleva.

Doften av hägg, fågelkvitter, vindstilla, värme och sol långt in på sena kvällen… Det är kärlek!


Det vill säga, hoppas jag inte kommer få användning för mina nya stövlar. De förra höll i 4 år och användes rätt flitigt på Västkusten som ni kan förstå. Världens bästa stövlar. Hoppas de står oanvända lääänge…


Idag då jag hade superduperenergi möblerade jag om och piffade i mitt rum här hos mamma, i brist på annat. Ska tilläggas att jag jobbade 5 timmar i morse då jag storstädade två lägenheter bland annat, haha. Vart tusan kom energin ifrån och hur länge har du tänkt stanna?


Det blev betydligt mysigare än förut!

I morgon är det helg… Ljuva helg. Jag har fått i uppdrag av mamma att gå och handla 5 flaskor Prosecco. Ehh okej, will do ;-)

Leave a Comment

Filed under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *