PINGST

Igår var det Pingstafton vilket som vanligt innebär en cruising ut i skogen. Fascinerande att det utan annonsering ändå dök upp 13 bilar på busstationen klockan 12, som de gjort sedan urminnes tider. Endast två bilar från Pharaohs men desto fler ungdomar, och när vi senare på dagen lämnade Enebacken för vidare färd mot Mårdsele, fick vi ihop det till 30-35 bilar. Vädret till trots, var bara cirka 10 grader men med tanke på att det nåt år snöade så ska vi väl vara glada ;-)

Ikväll ska jag och mamma åka upp till Grannäs för projekt tömma hus… Det gör ont men är ett nödvändigt ont. Jag tror det blir bra till slut. På något vis.

Det händer så mycket nu som jag skulle vilja skriva om, samtidigt som jag också vill nämna nåt om Sri Lanka. Men det kommer, det kommer… Någon gång.

Leave a Comment

Filed under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *