PERSONLIG ALMANACKA


Hur teknisk man än kan bli, lär jag mig aldrig att använda kalendern i min telefon. Stundvis kan jag lägga in påminnelser i den, då telefonen ändå alltid är något man har med sig. Men att sen komma ihåg att kolla i den vad det nu var jag skulle göra, är det sämre med…

Förra året köpte jag en personlig almanacka och den användes flitigt, så nu beställde jag en ny. Jag måste använda penna och papper för att minnas saker.

Sen blir det ju trevligare med en kalender jag satt min egna prägel på. I år fick det bli ett peppande citat, hehe. Det enda jag saknar är att det inte finns något snöre eller flikar att dra av för att hålla reda på vilken vecka man är på. Men annars är den super och gör planering så mycket mer inspirerande!

Leave a Comment

Filed under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *