ALMA


Nu har lilla Alma flyttat till norrland. Siris storasyster tillika Carmens förstfödda. Hon och syster Donna behövde säras på och dessa JRT-tjejer mår väl helt okej av norrlandsluften. Hon är så söt! Den enda i familjen utom fadern med riktiga JRT-öron, och ett underbett som heter duga, haha.

Nu sker en liten inskolningsperiod för att se hur hon fungerar med alla hundar som hon kan tänkas behöva umgås med, och ja hur det går rent allmänt. Hon blev överlycklig över att träffa mammsingen, däremot var Freja lite obehaglig till en början men ändock väldigt spännande… Och ja, spännande är vad det är. Jag har ju passat Alma och hennes syster Donna en hel del men då har yrvädret Donna tagit all plats, så det blir intressant att se hur hon fungerar som (relativt) ensamhund.

Midsommarafton 2007 väcktes jag med Siri & Alma i ansiktet, då var de inte stora, 4-5 veckor tror jag :) nu fyller de snart 9 år!!

Leave a Comment

Filed under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *