KLIPP

På Sri Lanka fick jag en dag för mig att jag var illa tvungen att gå till frissan. Äsch, kapa 2 centimeter kan väl vem som helst göra! Tydligen inte. Mannen på den fina salongen med massor av diplom på väggen lyckades ge mig två frisyrer. En hackig page för överhåret och en längre man där under med några hål här och där.

I måndags hade jag fått klipptid på VIP och frisören kollade på mitt hår som om hon aldrig sett nåt konstigare… Jag är väl inte direkt för att gå wild & crazy med mitt svall, men kom ut med något som kändes som ett resultat av magi efter min fula frisyr som plågats av sol och salta bad i 5 månader. Dundernöjd, på sina håll är det nästan grått och jag kommer nog fortsätta åt det hållet – så fiiint!

   
 

Leave a Comment

Filed under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *