SL>SWE

 
Huxflux var vi hemma i Sverige. Satte oss på flyget i lördags med våra familjer till största del helt ovetandes. Kom till stan och överraskade, mamma kom vevandes med en knytnäve mot mig då hon såg mig! Mer nyfiken kvinna finns inte (skulle vara jag då) men jag lyckades ändå hålla hemresan hemlig hur misstänksam hon än varit…

Sen vi kommit hem har vi ätit god mat, myst med Siri, mått lite kasst pga tidsomställning och annorlunda klimat, konstig sömn osv. Pimplat, firat J’s födelsedag och så. Har nog inte landat riktigt ännu så det blir skönt att få några lugna dagar utan nåt på schemat.

    

Igår åkte vi till Skellefteå för att se sjunde avgörande mot Växjö. Har aldrig varit med om en sån match. Hela arenan fullkomligt kokade och vi svävade mellan hopp och förtvivlan. Sanslös match. Så grymt kul att vi suttit mitt i natten på Sri Lanka för att lyssna på radiosporten via taskig uppkoppling, och nu kom vi hem till detta. Wow. En final mot Frölunda kunde väl heller inte bli bättre, även om jag sagt sen i höstas att Frölunda kommer ta hem allt, haha…

    

Leave a Comment

Filed under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *