NANNUP MUSIC FESTIVAL

Hej och hå, nu har vi levt i radioskugga en vecka. Först på en fantastisk farm ute i skogen och sen överbelastat nät i Nannup. Otroligt hur en liten håla på 500 pers kan explodera med en oerhört fin festival några dagar. Hippies, bra musik, fin marknad, spännande foodtrucks.

Vi har i veckan mött många fantastiskt intressanta människor och haft intressanta samtal. Det är något jag är tacksam över, alla personer man möter och lär sig nåt av. Sydkoreanen Jo vi mötte under vår första tid i Australien tackade alltid då han fick lära sig något nytt, 58 år gammal. Det tycker jag är fint. 

Nu är vi faktiskt tillbaka i vårt gamla hus i Bunbury och crashar på soffan några dagar för att reda ut våra liv lite, komma på vad och hur vi ska fortsätta våra äventyr. Så skönt att ta en ordentlig dusch och tvätta i en BRA tvättmaskin. Rent! Varmt! Och lite wifi och Mario kart på det…

    

  Igår fyllde jag 26 år.

           

    
 

Leave a Comment

Filed under Australien

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *