NYA ÄVENTYR

I fredags hade vi vår sista dag på farmen. Tyvärr spenderade jag dagen i bilen för att åka till en kiropraktor i Dunsborough! Surt sa räven men nu är jag på bättringsvägen och inget mer jobb! Woho, känns skönt att vara fria. Även om vi är tacksamma över ett bra jobb, om än sjukt tungt.

Nannup är verkligen en mysig håla. På tisdagar har de communitydinner och filmkväll. På onsdagar pizzanight och livemusik på ett café, jättegott och mysigt. På torsdagar har ett snabbmatsställe kinesisk afton. Och hotellet har minst en gång i veckan livemusik i deras dundermysiga trädgård! Där var vi faktiskt igår, blev tjenis med en snubbe där samt de två banden som spelat så vi hängde med dem på efterfest. Klart man ska roa sig sista kvällen!  

Varannan lördag har de marknad. Alla butiker håller öppet och folk får sälja hemodlat, hemgjort eller sånt de tröttnat på. Och hela byn engagerar sig. Jag tycker att det är så otroligt charmigt och inspirerande att se hur en håla på 500 pers faktiskt lever. Något för små hålor i Sverige att ta efter?

Då har jag inte nämnt Nannup music festival som hålls nästa helg, massa up and coming artister som spelar, marknad och sjukt massa folk. Passenger spelade där för nåt år sen, häftigt. Få se om vi är i närheten nästa helg så ska vi absolut kolla in det.

Nu har vi plockat ner tältet och pusslat in alla saker i bilen. Vi dricker en sista kaffe på ett av byns alla caféer och ska tuta iväg och möta upp Danny någonstans, för ett par dagar i radioskugga med naturen som närmsta granne. På återseende :)

Leave a Comment

Filed under Australien

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *