RIDTUR

Idag fick jag en riktig ridtur av Jacob. Haha, ja…

Jag visste att han hade en överraskning men ingen aning om vad vi skulle göra. Mer än att vi skulle åka klockan 3 och jag skulle ha långbyxor på mig. Hmm! Vad jag funderat men hade absolut ingen aning.

Vi körde iväg och kom snart fram till detta underbara ställe några mil från Nannup mot Margaret River, Jesters Flat. Så otroligt fint!

Jag fick en häst som hette Sarah och tillsammans med ett gäng andra ryttare begav vi oss ut i kvällssolen. Vi red över ängar med kängurus som hoppade omkring oss medan det röda dammet yrde om oss. Fantastiskt!

Jag har inte ridit ordentligt på jag vet inte hur många år, men det kändes ganska snart som att det var nyss som jag red. Kom på mig själv att berätta för Jacob hur han skulle göra då vi skulle trava, haha.

Såå himla mysigt. Jag måste verkligen rida mer…

När vi hoppat av hästarna igen så blev vi bjudna på vin och bröd som vi mumsade på i en trädkoja. När vi sen skulle bege oss hem stötte vi på en känguru som vi trodde var vild och orädd, men det var nog deras tamkänguru Rosie som kom fram och pratade med oss, gullig :)

Underbar dag!

   

     
    

    
    
   

Leave a Comment

Filed under Australien

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *