ANIMALS

I natt jobbade jag min första natt som PA. Gick fint :) Igårkväll när vi satt på hennes uteplats hörde vi något som kom och sprang som definitivt hade mer än 2 eller till och med 4 ben. Till vår förskräckelse den största spindeln jag sett hittills i Australien! Jag hämtade Radar och sprayade tills den var alldeles vit och geggig och tänkte att våra liv var räddade, haha. Kollar bort i några sekunder, vips är den jäveln borta… Helt otroligt. Glad att jag åtminstone är botad från min fobi men den där var inte rolig, den andra Huntsman spindeln vi ser på hennes uteplats på en vecka!!

Nåja. I morse när jag slutade åkte jag och handlade till en mysig megafrulle för min bakfulle pojkvän. Älska frukost! 

Jacob berättade igår att han trodde att vi hade en skadad fågel i trädgården. Så idag gick jag och kollade, självklart var stackaren kvar… Jag ringde en dam som tar hand om skadade vilda djur och 15 min senare var den i goda händer. Mitt hjärta höll på gå sönder när jag körde dit för jag var så rädd att den skulle dö av skräck på vägen, aldrig kört så försiktigt. Hon trodde att den nog blivit attackerad av en katt för några fjädrar på vingarna var borta och den hade rivsår på ryggen.

Hoppas den lilla kryar på sig <3
 

Mvh spindelplågare och fågelräddare

Leave a Comment

Filed under Australien

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *