YALLINGUP BEACH

Igår var vi på en liten roadtrip. Först åkte vi till ett ställe utanför Dunsborough där vi skulle snorkla, men det var så sjukt blåsigt och inte mycket att se under ytan.

   

  

 Så vi körde vidare till Yallingup, ett litet semesterparadis med endast ett cafe, massa feta villor och en grym strand. Många surfare som ville fånga vågor.

Försökte fota med J’s GoPro då vattnet var såå fint, men kan konstatera att det måste övas både på att fota med GoPro och att posa under vatten, haha!

  Det här var bästa bilden liksom, hehe…
Sen körde vi vidare till Margaret River. I detta område kryllar det av vingårdar, chokladfabriker, glassfabriker och dylikt. Väldigt vackert. Margaret River var en riktigt mysig stad som jag lätt kunnat bo i om den inte låg så långt från havet.

   

Vi avslutade med glass på ett galet ställe, Simmos. De hade säkert hundra olika sorters glass, fatta beslutsångesten…

  
Idag har jag jobbat, krigat med en Redback Spider osv. Förstår inte folk som åker till Australien och aldrig sett en farlig spindel, jag kan inte räkna hur många giftiga kräk jag sett nu. För att inte tala om Jacob som hade en Huntsman på axeln förra veckan! Efter jobbet fick jag gå hem 40 minuter i 38 graders hetta, aldrig mer säger jag bara. Jacob behövde nämligen bilen då han börjat jobba på ett café som ligger på plats 1 på Tripadvisor här i stan, bra jobbat!

 

Leave a Comment

Filed under Australien

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *