:/

  
Idag är det en inte allt för rolig dag. Australien är inte bara solsken och sköna dagar.

I torsdags tog en bankomat ca 1200kr av mig, och företaget som har hand om just den bankomaten (ingen riktig bank) vägrar samarbeta och är bara otrevliga… Jag har skickat in en kortreklamation till Swedbank men det kan ta veckor-månader att återfå pengarna – OM jag ens får det… Lärdom av detta: jag ska hädanefter ENDAST ta ut pengar från riktiga bankers bankomater!

Sen har min förra chef betalat mig 300 dollar för lite (ca 2000kr) så jag håller på att skicka in papper till Fair Work (motsvarighet till Facket) för han är helt rubbad i huvudet. Vilket jag kände på mig redan första dagen. Skriver att jag ska fuck off, är portad från restaurangen och om jag kommer dit ska han personligen slänga ut mig och ringa polisen. Sen säger han också att jag ljuger om tiderna jag jobbat och att jag försöker blåsa honom! Är så arg på den idioten och att jag inte litade på magkänslan från början… Jag hoppas Fairwork tror på mig och att han inte kommer undan.

Man kan säga att det suger pung just nu och jag undrar om inte vinden kan vända. Därför åkte vi till Wildlife Park idag och gosade med lite pungdjur. Alltid nåt.

En bra sak är väl att det går bättre med mitt jobb som personlig assistent. Denna vecka jobbar jag 6 dagar varav en natt, vilket borde innebära att hon tycker bra om mig. Sen ska vi förhoppningsvis ut och dyka på torsdag om allt går vägen, nu då Jonatan tagit sitt Open water.

Hoppas ni andra har det bättre och håll gärna en tumme eller två för att min otur vänder inom en mycket snar framtid!

Leave a Comment

Filed under Australien

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *