ROADTRIP DEL 2

Dag två åkte vi till Valley of the Giants för att gå en Treetop walk, höjdrädd som jag är! Skogen där är omkring 400 år gammal och träden kan bli 70 meter höga.

    
   

  

Lite svårt att fånga på bild exakt hur häftigt det var… Och trots höjdrädslan, gick det bra, även om det kändes lite skakigt ibland ;)

   

 

Därefter åkte vi vidare till Denmark (ja, Bornholm körde vi också förbi) och handlade lunch, däremot hade vi lite tidspress så vi körde bara ner på en grusväg där någon bajsat mitt på vägen, och tillagade lunchen där, haha. Inga flashpackers här direkt!
 

Målet för dagen var Ravensthorpe där vi tänkt campa för natten. Vägen dit var väldigt ödslig, bara några enstaka farmar på en spikrak väg. Vid bensinstationerna varnar de för hur många mil det är till närmsta bebyggelse, så det gäller att handla på sig och tanka när man kan. Några kilometer utanför Ravensthorpe hittade vi en bra parkeringsplats som låg undanskymd bakom ett buskage, perfekt campspot, om än blåsigt och kyligt :) 

    
 

Leave a Comment

Filed under Allmänt, Australien

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *