ROADTRIP DEL 1

I måndags när jag slutat jobbet packade vi bilen och drog iväg på vår första roadtrip, målet var Esperance 67 mil bort.

När vi lämnat Bunbury fick vi se våra två första skogsbränder i Donnybrook, den ena var riktigt nära vägen så man kunde se elden. Läskigt. 
Vi tog oss ner till Walpole. Landskapet där omkring var så sjukt häftigt, tyvärr stannade vi aldrig och fotade. Det såg ut som ett riktigt dinosaurielandskap. Dels svarta träd som brunnit men nu börjat få massor av gröna skott, dels enorma häftiga träd och kullar, det kändes som om vi var med i Jurassic Park!

  
Vi stannade utanför Nornalup, en pytteliten by, för att campa vid Frankland River. Riktigt mysigt. Middag blev en standardrätt: ris med massa grönsaker och cashewnötter. Billigt, går att variera i all oändlighet och smakar bra :) Vi sov alla tre i bilen, det gick bra förutom att luften tog slut och det blev hundra grader varmt (och sjukt ont i ryggen av den tunna madrassen)

   
   

  

Leave a Comment

Filed under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *