BLACK DIAMOND

Först och främst: HURRA!! I fredags fick jag sparken av min chef och slapp således ta tag i det själv. Anledningen var att jag inte kan jobba över jul och nyår. Gah sicken idiot han var, men som sagt: en erfarenhet rikare…

Istället har jag börjat jobba som personlig assistent. Supergullig tjej, hoppas jag kan få mer tider!

Igår åkte vi ut och campade med Danny & Jojo. Location blev Black Diamond utanför Collie, ca 5 mil från Bunbury. Det är en gammal kolgruva som nu istället är en turkos sjö med klippor runt om. Så fint!

  
Många åker dit och campar över helgen, eller bara för att bada över dagen. Skulle tippa på att det var 6 sällskap som sov där i natt. Tur nog ett av de ställen som de skiter i att ta betalt för, vilket är ovanligt här. Antingen kostar det pengar eller så är det olagligt.

Bredvid oss bodde ett pensionerat par i ett jäkla as, de hade bl a hembrännare i släpkärran. De var hur trevliga som helst, hade sålt huset för 5 år sen och reste nu bara runt i landet. Tyvärr visade de sig snart vara som många av de aussies vi hittills träffat: sjuhelvetes rasistiska. Sjukt, och trist. Sen bråkade och skrek de hela natten…

  

   
  
Vi premiärsov i vår bil, Jonatan sov i vanen. Det var lite hårt och kallt då vi endast tagit filtar och tunna madrasser, men ändå mysigt. Vi kommer nog hinna sova många nätter i bilen så vi spånar nu på hur vi ska göra om den smartast till en ”husbil” :-)

   
 
Danny lagade middag till oss, veganskt som vanligt – och supergott! Vi satt utanför vanen till midnatt och hade nog tammefan bästa kvällen sen vi kom till Australien, en sån där vi verkligen kommer minnas…

   
 
Idag har vi stekt i solen hela dagen. Börjar äntligen få en ordentlig bränna – på framsidan kroppen i alla fall haha. Badade för första gången (!!) sen vi kom hit. Danny lagade återigen en drömlunch, sen kom ett gäng på 15 pers från vårt gamla hostel, så kul. Vi åkte hem på kvällen eftersom jag ska jobba i morgon, medan de andra sover över en natt till.

   

 
   
Längtar redan till nästa campingtur!

 

Leave a Comment

Filed under Australien

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *