DUNSBOROUGH & JOBB

  
  
För några dagar sen åkte vi ner till Dunsborough för att äta och dricka på Eagle Bay brewery där några kompisar jobbat. Tyvärr blev vi inte imponerade av maten men däremot var ölen god, och det är väl huvudsaken då man besöker ett bryggeri :)

Vi fick även se vår första orm i Australien! Den kom slingrandes över en grusväg vi var och körde på… Det var vad vi tror, en svart tigerorm. Dvs en av världens giftigaste krabater!! Det visste vi inte när Jacob gick ut ur bilen för att följa efter den då den snabbt begav sig in i skogen igen… Usch…

Jag jobbar fortfarande på dinern. Jag har lärt mig väldigt fort och kunderna är trevliga, men då chefen och kocken tillika chefens far, är helt jävla rubbade så lär jag sluta rätt snart… Jag har kommit på mig själv att gå och nynna på ”Små lätta moln” under mina arbetspass, antagligen för att få harmoni i kroppen… Vissa ska absolut inte driva företag och ha hand om anställda! Men alla erfarenheter är väl bra, och visst lär jag mig saker. Däremot kom jag inte till Australien för att jobba häcken av mig på en arbetsplats där jag inte trivs. Förhoppningsvis blir mitt sista pass i morgon.

Jag ska däremot börja jobba som personlig assistent och har fått en del pass nu. Tack och lov, för både brukaren och de andra assistenterna jag träffat var supergulliga! Dessutom gångavstånd hemifrån. Hoppas det blir mycket mer där så jag kan hålla mig med att bara jobba hos henne. 

Nu har vi just käkat tacos och ska gå en sväng ner på stan, blir en kortis då jag börjar kl 9 i morgon men alltid nåt. Vi roar oss för lite nu när både jag och Jacob jobbar, och som sagt – vi åkte ju till Australien för att ROA OSS :)

Leave a Comment

Filed under Australien

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *