HOME IS WHERE YOUR HEART IS

  

   Vi har flyttat in i ett hus! Ett litet vitt trähus 5 minuters promenad från stranden, 5 minuter ner på stan. Vi bor med en australiensk kille som är helshysst. Vårt rum är gigantiskt och vi har ett eget badrum. Allt är så fint.

 Idag har vi rensat ogräs och fixar lite i trädgården, samt städat lite inomhus. Vi måste bevisa vilka bra roommates vi är ;-) Jag hade inte kunnat ana att jag saknat att städa så mycket, haha…

 När J höll på utanför vårt rum hittade han denna feta ödla. Cirka 30 cm lång. Häftig!

 Än har jag inte sett varken farliga spindlar eller ormar, men många andra djur. Härom kvällen såg jag en possum på vårt hostel! Förutom det och färgglada papegojor och skrikiga kakaduor kan man hitta kryp som ser ut som ett löv.

Börjar bli lite stressad på jobbfronten då jag delat ut mitt CV till 20-25 ställen, men inte ens fått ett samtal, bara en intervju som kändes kanon men blev inget av :( Det känns lite hopplöst nu med andra ord, men jag gissar att det snart kommer att vända…

Så nu ska vi ner på stan, lägga på svenska charmen och dela ut CV!

Leave a Comment

Filed under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *