HOME

20140415-185147.jpg

Det känns så enormt skönt att ha sitt lilla hem igen. Inte bara för att det är mitt hem och inte en resväska utan för alla planer jag har, som det ska bli något av nu! Enklare nu när jag har ett jobb, en säker (bra!) inkomst att kunna köpa grejer och lägga ner tid och energi på att få fint. Det kommer ta sin lilla tid, men det får det vara värt!

Det blir skönt med långledigt snart. Jobbar 6-12.30 varje dag och att därefter städa i Frölunda till 17-tiden sen ratta till Avenyn för att äta, umgås och viktigast av allt: se hockeymatcher, tär på energin! Speciellt då jag helst vill sova senast 21 på kvällen, men det hinns sällan med. Längtar efter att få ordning i kropp, huvud, rutiner och liknande.

Har fått diska om precis allt i köksskåpen då det var matrester, fingeravtryck m.m. Plus städa resten av lägenheten i alla skrymsler och vrår. Jag kan absolut ha stökigt med grejer överallt men sen är jag en person som vill ha välstrukna textilier i linneskåpet (även kökshanddukar…), att det doftar gott (vaniljljus & clean cotton rumsspray<3) och dammtorkar även bakom elementen. Smuts är äckligt, speciellt någon annans :( På lördag blir det megatvätt - precis ALLT ska få sig en omgång i tvättstugan! Köket är alltså snart rent från topp till tå, sen ska det bara göras fint med, längtar! 20140415-185156.jpg

1 Comment

Filed under Allmänt

One Response to HOME

  1. loggan

    Gött att du fått stationera dig i ditt egna hus och hem! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *