DON’T LET IDIOTS RUIN YOUR DAY

Ny dag, ny vecka. Andas, ge mig harmoni och en bok signerad Dalai Lama. Det är vad jag behöver. Frid i sinnet.

Just nu vill jag spola fram tiden till låt säga, juni. Då trädgården frodas, pelargoner blomstrar i kapp med de mörkcerisefärgade pionerna i rabatten, sovrummet är toppenfint och iordninggjort och allt doftar vanilj och nystrukna lakan. Och grönsåpa. Fönsterputs. Nystädat, rent och fräscht. Nybryggt kaffe, nybakt bröd och perfekt kokta ägg framför Nyhetsmorgon. Grillat i trädgården efter en varm dag i solen. Fint och härligt i min lilla boning.

Den här veckan kanske min syster föder barn. Åh Gud. Vilken dag som helst kan hon ringa och meddela att jag måste ta hand om hundarna för de är på väg till BB. Cool känsla, snart blir jag moster till en liten skrynklig krabat som jag längtar efter att följa i sin uppväxt. Och min äldsta syster blir mamma. Vad häftigt. Fastän vi inte ens är blodsystrar, men det är inte den minsta skillnad. Åh vad det blir spännande att se vem som gömt sig där i stora runda magen!

20140414-082059.jpg

1 Comment

Filed under Allmänt

One Response to DON’T LET IDIOTS RUIN YOUR DAY

  1. Alec

    Stora magen? Nu förstår jag ingenting? Du menar väl den knappt märkbara magen?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *