MIDNIGHT

Jag tänkte att dagen redan var fulländad med J’s ankomst till ett kallt men vårsoligt Göteborg, plötsligt så släpper Coldplay en låt från ingenstans. Fantastisk dag.

Ska vi tala om det? Långt ifrån något av de sound som dessa tre vise män släppt tidigare, men så sa vi också med Mylo Xyloto. Vissa (många) säger Bon Iver, andra Imogen Heap. Jag säger Coldplay. Detta är en så liten smakbit om det som komma skall, och jag är övertygad om att detta elektroniska utomjordiska melankoliska sound inte kommer hålla i sig. De KOMMER komma med dunder och brak, möjligtvis inte med en arenadänga som Viva la vida, men det kommer smälla. Vi har trots allt redan fått Atlas.

Hjälp, jag längtar så det gör ont i magen. Snart, snart, kanske snarare än vi trott, är det dags igen.

Leave a Comment

Filed under Coldplaying

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *