RESFEBER

Första december och ett tänt ljus i adventsljusstaken. Jag har ätit risgrynsgröt, vörtbröd, julknäcke, julskinka, julmust, pepparkakor. Beskådat min systers pepparkakshusbygge, själv fyllt frysen med julbakelser, gått på julloppis, skyltsöndag och frysit ihjäl mig av snöstormen som rådit utanför huset. Ja, vad som en sörlänning hade kallat snöstorm åtminstone…

Självklart har jag också kollat in några avsnitt av Sunes Jul, den enda egentliga jultradition min familj burit med sig sen det sändes som julkalender för 22 (!) år sedan. Blir liksom aldrig dåligt. Bjällerklang, bjällerklang, tralalalalaaa……

I morgon ska jag försöka att på något vis halvera den packning jag lagt fram (om jag ska rymmas de snusstockar jag blivit ombedd att ha med….) lägga undan dunjackan och istället dra fram Conversen och sen boardar jag ett flyg till Stockholm för en natts (förhoppningsvis) sömn. På tisdagmorgon lämnar jag Sverige och 19 timmar senare står jag på Denpasars flygplats och svettas igen!

Så ja… jag säger väl som så, att vi hörs i Indonesien!

Leave a Comment

Filed under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *