50

Idag är det 50 dagar kvar tills jag sätter min fot på Denpasars flygplats igen.

486451_10151369117273857_161295339_n

Samtidigt är hösten nästan lite obekvämt vacker i norrland… fortfarande. Just nu sitter jag och tittar ut på Vindelälven som glimmar, efter att förmiddagens dimma har lättat. Vad som är ganska typiskt, är att man ofta har svårt att leva i nuet och njuta av det man har just nu. Med en Baliresa framför mig har jag förstås (väldigt) svårt för detta, men jag försöker.

IMG_1237 IMG_1238

Någon hade varit på besök hos mamma och frågat om man inte blir hemmablind här, ifall man verkligen njuter av utsikten som man ser från köksbordet. Och jo, det gör vi, varenda dag. Det är inte så svårt, inte ens för mamma som är född på denna kulle och hunnit stirra ut genom det där fönstret några gånger!

Nu ska jag ta med hundarna på en tur i skogen. Jag känner mig lite kaxigare sen jag såg björn i sommar, tagit många promenader en liten bit upp i skogen där mamma sett björn för knappt 1 år sedan, enormt framsteg! Igår joggade (!!) jag dessutom ännu längre upp i skogen. Det var jobbigt för en som saknar allt vad kondition heter, och ännu jobbigare av att jag ständigt ropar, sjunger och stojar för att skrämma bort eventuella monster… puh. Jag ska göra mitt bästa för att få in vardagsmotion som en rutin, beach christmas -13 väntar ju…

Lämna en kommentar

Under Asien

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *