LOPPIS

Det bästa med sommaren måste nog vara alla loppisar som poppar upp. Det är kul att bara gå runt och kolla på alla grejer men ännu roligare är det ju när man lyckas fynda!

6279b65eeb0311e293a322000a1f92e9_7
Jag är en porslinsfantast och en dag efter jobbet slank jag in på Kupan och där stod denna vackra tekopp för 15 kronor. Det gör mig inte så mycket alls att köpa en kopp i taget, förutom en fulländad Swedish Grace-serie så gillar jag att ha max två likadana koppar eftersom det finns så vansinnigt många fina. Dumt att begränsa sig!

a73797e8eeaf11e2809922000ae911bb_7
Lycksele har en köp och sälj-sida på Facebook och igår bläddrade jag igenom utbudet och fann denna klocka – som var kvar! Till råga på allt i huset på andra sidan gatan! För 50 kronor fick jag denna röda vintageskönhet med fungerande äggklocka, en likadan klocka jag varit på jakt efter i flera år. Jag är helt salig, det bästa fynd jag gjort.

I övrigt så åker jag ibland ut i skogen och smeker den trattgrammofon jag ska ha i mitt hem en dag, har fyndat ett par ljusstakar, väska och en kjol… ikväll är det storloppis på Ansia Camping och någon gång framöver ska jag, syster och mamma packa in oss i bilen för att bege oss ut på en loppisrunda upp mot Norrbotten och Haparanda.

Leave a Comment

Filed under Hem & inredning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *