HEMMAKVÄLL

IMG_8546

Igår stämplade jag för sista gången ut från Hemmakväll efter 2 år och nästan 5 månader. Det kändes faktiskt väldigt sorgligt, samtidigt som det var en skön känsla. Jag har trivts så otroligt bra och lärt mig så mycket som är värdefullt att ha med sig genom sitt framtida arbetsliv. Sedan är det också lite speciellt då jag hjälpt till att bygga upp den här butiken, från att det bara var en dammig arbetsplats till idag då det är en strålande butik! Men livet går vidare och jag måste prova på något annat.

Efter dessa år har jag förstått vad den viktigaste förutsättningen är för ett trivsamt jobb: ens kollegor. Hade jag inte haft så underbara kollegor som jag haft, så hade jag garanterat inte jobbat kvar så länge som jag nu har gjort. Vi är alla överens om det när det kommer upp på tal, att vi är ett så sammansvetsat gäng som verkligen trivs ihop och är vänner, inte bara kollegor. Att gå till jobbet är jämt en fröjd för man vet att man har en härlig person som väntar. Det är nog detta jag kommer sakna mest, att jag har så bra personer att jobba med. Vad lyckligt lottade vi har varit! Jag hoppas att få hamna på en arbetsplats i framtiden med lika goa kollegor ♥

Lämna en kommentar

Under Allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *