DET LUKTAR RÄV I DITT RUM, DIDRIK!

Ebba och Didrik. Vilken serie. Karaktärerna är UNDERBARA. Alla skådespelare är klockrena in i minsta minspel. Citaten avlöper varandra. Handling, miljö, Didriks fula låtar och Ebbas förbannade gap, psykopat-Mårten, tjejgängets mimande, nerviga farsan, söta Yrla, Kaj Hysell operasångaren, åååh allt! Jag är helt till mig. 23 år gammal förstår jag denna series storhet, det måste vara den bästa svenska serie som gjorts, jag vill bara se den igen och igen trots att jag nyss sett alla 9 avsnitt på raken.

NI MÅSTE SE! HÄR!

Ebba: Vad gjorde ni, du och hon då?
Philip: Vi tittade på fåglar. Är det förbjudet? Hon ska bli en fågelskådare.
Ebba: Jag ska bli en sån som stoppar upp dem!

Ebba: ”Hur ser hon ut då?”
Philip: ”Långt, svart hår…”
Ebba: ”OHYGIENISKT!”

Jag älskar det!!!!!

Leave a Comment

Filed under Film & böcker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *