BALI

Vi fastnade verkligen på Bali. Det går inte att ta sig härifrån! Kan bero på möjligheterna att flyga från Bali till Surat Thani i Thailand dit vi tänkt oss, eller så är det för att det är så jävla roligt här! Allt är härligt. Fint. Mysigt. Vi trivs och har roligt. Mår bara gött.

Vi har snart varit ute och rest i 1 månad. Vi har drygt 3 veckor kvar som vi ska spendera i Thailand – ifall vi nu tar oss dit. Koh Tao, Koh Samui och Koh Phagnan står på schemat innan vi sticker upp till Bangkok och tar en sista sväng på Khaosan road. Den 11 april lämnar vi Asien för att dra hem till ett förhoppningsvis vårigt Sverige. Det är på ett sätt skönt, men har också många baksidor. Gud, vad vi inte vill resa hem… Men indonesernas brist på kulinariska kunskaper (ja!) gör att jag längtar hem efter svensk mat, så inni helvete. Och en solig vår i norrland. Och att jobba röven av oss för att kunna sticka iväg snart igen :-)

Nu ska vi ut och säga farväl till Kuta för den här gången. På återseende!

1 kommentar

Under Asien

En kommentar till BALI

  1. lokkan

    Förhoppningsvis blir ni inte besvikna på Koh tao, antar att planen är att ta dykarcert där? :) vi gick på bans, tyckte dom var riktigt bra! Tog båda dykarkurserna på svenska.. mellanmjölk som jag är :D
    Ni måste gå till ett massageställe på koh tao! Överlägst bästa massagen jag fått i mitt liv! Kommer dock INTE ihåg vad stället heter ;( men ska försöka luska fram någon bild från stället eller så.
    Hare fortsatt gött! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *