BALI

Chacha bloggen. Fortfarande Kuta, Bali! Vi trivs fan i mig här. I förrgår hade vi en mindre rolig kväll då 1. Malin blir antastad av en personal på ett uteställe vi tidigare gillat ganska mycket 2. Jag blir bestulen på min JÄVLA IPHONE!!!!!!! och 3. Emilie blir bestulen på flera hundra tusen. Ja, indonesiska pengar då, inte svenska, tur i oturen.

Jag är så vansinnigt bitter över att jag hade överfört alla bilder från Bangkok men ingenting efter det. Samt att jag hade jättemånga videos som nu är borta också… telefonen skiter jag fullständigt i eftersom jag ändå får en ny då jag kommer hem, men det är ju bilderna som svider! Tråååkigt.

Vi gillar ändå Bali!!! Känns lite som hemma, sitter 8 Skellefteåbor och brer på norrländskan, snusar och hejar på AIK… varför ska man då behöva åka hem?

Bjussar på lite bilder från Thailand! Utsikten från Sirocca Skybar och två från underbart vackra Koh Lipe.

bangkok DSC_5814 DSC_5862

1 kommentar

Under Asien

En kommentar till BALI

  1. lokkan

    Trist att du blev av med mobilen & att ni alla fått er en släng av baksidan av kutas vardag :/
    Tips bara inför Full moon party: ha verkligen inte mer pengar/värdesaker än nödvändigt mer er ut på kvällen…för det är en hel verksamhet som enbart är ute efter att råna fulla turister på detta evenemang, tragiskt men sant!
    Snackade med jättemkt folk som blivit av med både det ena och det andra. Håll hårt i pengarna så ni tar er hem med någon tucktuck – om ni inte bor på självaste Haad rin beach.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *