VI DRAR DIT PALMERNA BOR…

För 206 dagar sedan bokade jag & Malin varsin enkelbiljett till Thailand. Nu är äntligen väntan snart över, ikväll möts vi på Arlanda och i morgon klockan 06.20 påbörjas den 21 timmar långa resan. Jag har sån resfeber! Vi har ingen aning om vad som väntar mer än 5 dagar i Bangkok och sen är över 1 månad en oskriven bok som vi ska fylla med råge. Jag är övertygad om att det kommer bli ett otroligt roligt äventyr, det kan inte annat än lyckas då jag åker med min bästa vän!

Hej dååååå!!!!

bangkok_2012
kayaking-khao-sok
(Thailand) - Koh Phi Phi islands 2
krabi_pic1
thailand-island

krabi_thailand
Underwater world

West_Railey_beach,_Krabi,_Thailand

1 kommentar

Under Asien

En kommentar till VI DRAR DIT PALMERNA BOR…

  1. Vilka otroligt sköna bilder ifrån resan, njut njut njut! Hoppas baskilusken tar sitt förnuft till fånga snart och låter dig vara :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *