MY BITCH

618ff65e757911e2a58122000a9d0ed5_7

Det är väl mer eller mindre allmänt känt att hundarna i vår familj inte riktigt är som de ska, Carmen är absolut inget undantag.

Varje gång hon sover hos mig så har hon en tydlig kvällsprocedur. Hoppar upp i sängen, klöser på täcket, viftar på svansen med urgullig bedjande blick. Hon vill att jag ska lyfta på täcket så att hon kan krypa ner och tvätta mina fötter innan hon breder ut sig för att snarka. På morgonen vaknar man ofta med att hon står på ens mage och tittar ner på en, slickar en i ansiktet och med samma blick som på kvällen säger hon att det är frukost. När hon ätit kommer hon tillbaks till sängen, sträcker ut sig ovanpå täcket och vilar tills det är dags att komma upp till mig, gosa lite och sen ut på promenad. Varenda kväll och varenda morgon, jämt!

Det märkliga är att hon hos sin pappa (vi benämner aldrig någon som husse eller matte…) i princip aldrig sover i sängen, utan ligger istället ute i soffan, så det är enbart hos mig hon beter sig såhär och har alltid gjort! Skulle hon en natt sova i soffan hos mig hade jag blivit orolig och kört till Blå Stjärnan på en gång…

En speciell byracka, den där Carmen.

1 kommentar

Under Allmänt

En kommentar till MY BITCH

  1. Det är ju exakt dessa saker som gör att man verkligen smälter för sina bebisar. Min katt har också sina vanor som gör att man verkligen tycker att han är knäpp men ack så söt och speciell. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *