OverBoard

Idag har jag fixat exakt allting klart inför resan. Det enda jag väntar på är att mitt pass ska bli färdigt, vilket å andra sidan kan vara den mest väsentliga delen ;)

När vi bokade resan bestämde jag mig för att sälja min D7000 och köpa en mindre och smidigare kamera som även var vattentät. Detta var tyvärr lättare sagt än gjort, och att lägga ut 5000 kr på ytterligare en kamera, kändes som en dum idé. Men jag har hittat lösningen i form av ett OverBoardfodral! Det är en liten smidig påse man stoppar ner sin telefon i och vips går den att använda även under vatten. 299 kronor och går ner till 6 meter och du kan fortfarande fota eller till och med ringa samtal (varför du nu skulle vilja det). Recensionerna är grymma och jag lägger all min tillit till denna manick :)

Jag försöker rangordna vad jag egentligen längtar mest efter under resan, men det är svårt – i synnerhet då man aldrig varit där tidigare. Men jag vet från Egypten att det är en känsla svår eller rent utav omöjlig att beskriva att komma ner under vattenytan och se denna fantastiska värld som finns där under… ännu roligare känns det då jag äntligen ska skaffa mig ett dykcert så jag tar mig ytterligare en bit under vattenytan. Det blir spännande alltihop, och framförallt att se hur bra foton det går att få med min iPhone 5 i OverBoardfodral i vattnet!

2 veckor kvar… det är en extremt plågsam väntan den här sista tiden, men å andra sidan har jag väntat i över 200 dagar sen vi bokade biljetter, och det känns som nyss. De här veckorna har jag dessutom fullt upp med hund & jobb samt pilla i lägenheten så det kommer nog gå i en rasande fart :)

Krabi-resor

Lämna en kommentar

Under Asien

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *