PIFF

Den roliga biten med att flytta är väl ändå att sätta spikar i nytapetserade väggar! Mamma överraskade mig i morse med en tidig present, nämligen en borrmaskin. Guld :) Skruvat ner några fula skåp och upp med nya samt speglar & tavlor, sytt gardiner och även satt upp dem, piffat lite här och där. Mycket kvar att göra, byta ut t ex mattan, kuddfodral samt upp med något på väggarna, men det kommer garanterat bli himla fint en dag.

Jag köpte ett nytt soffbord på Rusta, tog mellanstorleken men jag börjar undra om jag inte skulle haft det som är 20 cm större i diameter. Känns så himla pluttigt, även om rummet blev luftigare än tidigare. Eller? Klart värt sina 199 (!) kronor i alla fall.

IMG_6511 IMG_6514 IMG_6517 IMG_6519 IMG_6521 IMG_6522 IMG_6523

 

2 Comments

Filed under Hem & inredning

2 Responses to PIFF

  1. lokkan

    Vilken hjälte din mor är! :) Grymt bra jobb av er båda att åstadkomma ditt nya boende! Verkar ju väldigt lovande.
    Har inte hunnit sätta mig ner o läsa raderna om ditt liv på ett tag, så jag ligger lite efter :D
    men snart åker du, maaaaagiskt! :)

  2. Pingback: HOME IS WHERE YOUR HEART IS | linnea's blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *